Mobiliteit

Uw zakelijke auto is voor u onmisbaar. Daarom zoekt u een goede verzekering voor uw personenauto of bestelauto. Samen met u bekijken wij welke dekking het best bij u past. Belangrijk is natuurlijk dat uw auto goed verzekerd is, maar wij letten ook op zaken als het meeverzekeren van accessoires, belettering en lading. Verder bieden wij mogelijkheden tot het meeverzekeren van pechhulp, vervangend vervoer bij schade, rechtsbijstand en schade die de inzittenden kunnen leiden door een ongeval.

Wij helpen u bij het vinden van een passende autoverzekering voor een zo voordelig mogelijke premie.

Gebruikt u uw bestelauto voor koeriersdiensten, transport of verhuizingen? Bekijkt u dan onze bestelautoverzekering voor ondernemingen in de logistieke dienstverlening.

Gaat u voor uw werk of zaken wel eens op reis? U bent dan niet verzekerd met uw persoonlijke reisverzekering. Een zakelijke reisverzekering biedt uitkomst. Omdat de aard van de reis verschilt van een vakantiereis is een zakelijke reisverzekering ook anders dan een persoonlijke reisverzekering. Zo zijn bijvoorbeeld laptops en telefoons meestal voor hogere bedragen verzekerd. En een persoonlijke reisverzekering biedt geen dekking als er schade ontstaat tijdens werkzaamheden door bijvoorbeeld een ongeval.

Een zakelijke reisverzekering kan dus worden afgestemd op de specifieke behoeften die samenhangen met de reis die u maakt.

Gaan uw werknemers ook voor werkzaamheden naar het buitenland? Dan kunt u een collectieve reisverzekering afsluiten voor alle zakenreizigers tezamen.