Andere zakelijke verzekeringen

Uw zakelijke verzekeringen goed en tegen een scherpe premie regelen? Daarbij helpen wij u graag.
Onze ervaren adviseurs maken als eerste altijd een risicoanalyse. Er wordt geïnventariseerd welke schades binnen uw bedrijf kunnen ontstaan en welk effect dit heeft op de bedrijfscontinuïteit. Daarna wordt met u besproken welke risico’s u wilt verzekeren of dat u er misschien voor kiest om een risico zelf te dragen.

 Onze adviseurs zorgen vervolgens voor een passende verzekeringsoplossing. Daarbij is het niet alleen belangrijk dat de premie laag is, maar ook dat de verzekeringsvoorwaarden aansluiten op uw bedrijfssituatie. Zo komt u bij schade niet voor verrassingen te staan.

 Gedurende de looptijd van uw verzekering(en) controleren onze adviseurs regelmatig of deze nog steeds passen bij uw bedrijf en de risico’s die uw bedrijf loopt. Zo kunt u zich focussen op andere zaken.

 Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs? Dat kan! Bel of mail ons gerust of vult u onderstaand contactformulier in. Wij nemen contact met u op en maken graag een afspraak met u.